На 14 януари 2014 година, denkstatt беше отличен с III-то място в конкурса Forbes Business Awards 2013 година в категорията „Клиентска политика“ – единствената, в която компанията се състезаваше. Това е второто участие на фирмата в този конкурс и отново печели в съответната категория в състезание с 16 компании. denkstatt е и единствена като профил компания сред останалите участници – консултантски бизнес за устойчиво развитие.

„За нас това отличие е признание – ние живеем чрез клиентите си и благодарение на тях можем да реализираме значителни промени в обществената и бизнес- среда. denkstatt е организирана така, че да бъде максимално адаптивна и полезна за клиентите си компания. Ние не просто им помагаме, ние ги водим напред, създаваме промяна и от самото начало в контакта с тях, си представяме какво ще правим заедно след пет години. Подобно мислене и подход изискват ефективно взаимодействие. Разбирането ни за добро обслужване е свързано изцяло с дългосрочните отношения с клиентите – само тогава можем да предизвикаме устойчива промяна и напредък“, каза при награждаването Климентина Рашева, партньор във фирмата.

За 7 години на българския пазар, консултантската компания има непрестанно развитие и стабилен ръст на печалбата, като същевременно е лидер в пазарната ниша на консултантските услуги за устойчиво развитие.

 

Three_managers_corrected_copyright

Comments are closed.