История на успеха

Стратегия за устойчивост за въжени линии

Услуга

Индустрия

Reading Time: 2 minutes

Австрийският туристически регион Зерфаус-Фис-Ладис еутвърдена дестинация за зимен и летен туризъм, подходящ за семейства. Seilbahn Komperdell и Fisser Bergbahnen, които са основни играчи в туризма на този регион, отдавна се фокусират върху темите за околната среда и сега искат да обърнат внимание и на по-широката тема за устойчивостта.

Нашето решение

Нашите експерти работиха с тях в рамките на няколко семинара, за да разработят съвместно стратегия за устойчивост. Започнахме с определянето на основните устойчиви теми, които са важни в икономически, екологичен и социален аспект като взехме предвид и значимите за региона теми.

Нашите експерти работиха с тях в рамките на няколко семинара, за да разработят съвместно стратегия за устойчивост. Започнахме с определянето на основните устойчиви теми, които са важни в икономически, екологичен и социален аспект като взехме предвид и значимите за региона теми. За тези теми бяха разработени и приоритизирани набор от стратегически цели за устойчивост, както и свързани с тях концепции за изпълнение с конкретни мерки. Освен това беше разработена концепция за комуникация, включваща приоритизиране на основните целеви групи, развиването на личности и съвместно създаване на базови послания по основните теми за качество, разнообразие и безопасност.

Ползи за клиента

Компаниите за кабинкови въжени линии получиха подробна концепция за устойчивостта, която не само разглежда техните дейности, но и големи теми на ниво регион. Концепцията разполага с ясни приоритети и специфични мерки за прилагане, както и със стратегически цели и основни послания, които лесно могат да бъдат комуникирани във и извън рамките на организацията.

Някакви въпроси?

Скорошни успешни примери

Свържете се с нас

Попълнете формуляра и нашият екип ще се радва да Ви помогне.

Благодарим ви за съобщението! Скоро ще се свържем с вас.