Поставяме ново начало

В създаването на стойност

EY и denkstatt се обединяват и стават една от най-големите компании за услуги в областта в ESG и устойчивостта.

От 16 април 2024 г., австрийската група denkstatt, част от която е българският офис на компанията, става част от мрежата на EY в Австрия, България, Румъния, Унгария и Словакия с общо 170 служители. Компанията ще бъде позната на пазара под марката EY denkstatt и ще предоставя цялостни решения по въпросите за ESG и устойчивостта.

 

Професионалистите от denkstatt ще допълнят вече съществуващата експертиза и услуги на ЕY в сферата на ESG във всяко едно от нейните направления: одит, данъци и право, стратегия и сделки. ЕY denkstatt ще допринесе и за разширяването на съществуващите възможности на ЕY във всяко едно направление, свързано с устойчивост – от изготвяне или одитиране на ESG доклади до трансформиране на цялостни бизнес модели, създаване на стратегии за устойчивост, техническа експертиза по регулаторни въпроси и други.

 

Работните екипи ще бъдат мултидисциплинарни и ще се сформират в зависимост от конкретната нужда на клиента, предоставяйки персонализирани услуги и решения. Те ще включват от данъчни, правни и бизнес и одит консултанти до експерти по управление на околната среда и ресурсите, климатични моделирания и управление на корпоративния въглероден отпечатък, ESG отчетност и опазване на биоразнообразието.

н/а

н/а

Няколко думи за сделката...

Николай Гърнев, управляващ съдружник на EY за България и Югоизточна Европа

„Обединявайки се с водеща консултантска компания по въпросите на устойчивостта разширяваме нашия консултантски портфейл и значително надграждаме както компетентността, така и капацитета си в областта на услугите за устойчивост“.

Боян Рашев, съдружник, EY denkstatt

„Не се притесняваме да гледаме надалеч. Заедно с EY очакваме по-голям мащаб на бизнеса като използваме нашите знания и умения на глобално ниво. Иска ни се EY denkstatt да подкрепя клиентите си – както компании, така и институции – така че пътят към зелено бъдеще да ги прави по-силни и успешни“.

Климентина Рашева, съдружник, EY denkstatt

„Придобиването на denkstatt е комплимент за нас. Започнахме двама души и създадохме нишата за услугите по корпоративна устойчивост в България. Днес имаме екип, сравним с далеч по-развити европейски страни, а по знания и умения си позволяваме да се мерим с глобални компании. Смятаме, че комбинацията с международното присъствие и опит на EY ще ни позволи да развием този капитал“.

Всички услуги, предоставяни от EY и denkstatt до сега поотделно, а вече и заедно се обединяват под шапката на EY Sustainability.

Можете да следите новини за EY denkstatt тук.

Ако желаете в бъдеще да получавате от EY denkstatt новини и покани за събития в областта на ESG, устойчиво развитие и не само, можете да направите своя избор от тук.


EY denkstatt | Контакти 

E: EYdenkstatt@bg.ey.com

T: 02 8177100

About UV

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Services, Link zur Website

Assurance

Данък

Consulting

Strategy & Transactions

Свържете се с нас

Попълнете формуляра и нашият екип ще се радва да Ви помогне.

Благодарим ви за съобщението! Скоро ще се свържем с вас.