Кариери

Работим целенасочено:

Допринасяме за по-устойчиво бъдеще!

Тук, в denkstatt, сме част от една голяма мисия. Искаме да направим света по-зелено и благодатно място за всички нас. Подкрепяме нашите клиенти в баланса между икономическия успех с екологичната и социалната устойчивост.

Основната ни цел е да подобрим качеството на живот на обществото в дългосрочен план. С повече от 30-годишен опит в областта на устойчивото развитие и с екип от висококвалифицирани консултанти, ние се опитваме да постигнем тази цел… и го правим с усмивка, защото така всичко е по-лесно.

Тук можете да намерите свободните позиции при нас:

Нямаме предложения за работа в момента, но не се колебайте да ни изпратите Вашата кандидатура.

Нека да се опознаем!

Радваме се на контакт с хора, притежаващи опит и страст, които са готови да поемат отговорност за следващите решителни стъпки към корпоративната устойчивост и да реализират промяната.

Вие сте нашият човек…

Няма подходяща позиция за Вас от предложените?

Изпратете ни кандидатурата си – ще се радваме да се запознаем!

Вашата кандидатура в няколко точки:

Вашата кандидатура ще бъде прегледана с внимание.

Ще получите обратна връзка за статуса на Вашата кандидатура възможно най-скоро. В случай че обратната връзка е положителна, ще предприемем следващите стъпки заедно.

Каним Ви на среща през Microsoft Teams, за да се опознаем. Встъпването в нова длъжност е важно, както за Вас, така и за нас. За нас е важно да научите всичко за позицията. Очакваме също с нетърпение да научим за досегашния Ви опит и интереси.

Най-добрата основа за вземане на решения и за двете страни е описване на ситуация, която е често срещана в реалния живот. Вие присъствате в ролята на консултант на denkstatt, където ще се сблъскате с въпроси от практиката и ежедневието. Това също ни помага да Ви опознаем като колега.

Това е важно решение – както за Вас, така и за нас. На този етап е важно цялата информация да е споделена, така че процесът на вземане на решение да е лесен и за двете страни.

В случай че и двете страни са съгласни с условията, ще станете част от нашия екип.

Ще подготвим план за обучение и ще Ви предоставим всичко, от което ще имате нужда за работата си, така че да можете да се ориентирате възможно най-бързо в denkstatt. В първия Ви ден ще започнем с въведение в офиса, където ще се запознаете с всички екипи и колеги. Много скоро ще разберете, че с работата си допринасяте за промяната.