Нашата цел /

Нашето въздействие

Устойчивостта не е просто модно и временно явление - тя е тук, за да остане.

Нашата дейност е необходима повече от всякога.

Устойчивостта вече не е на заден план, тя е част от нашето ежедневие и бизнеса. Регулаторите и клиентите поставят цели и изисквания, обвързани с влиянието на бизнеса върху околната среда и обществото. Компаниите са принудени да действат максимално бързо, особено ако конкурентите им са вече няколко стъпки пред тях.

С нас Вашата компания може да създаде надеждна и съобразена с бизнес целите стратегия за устойчивост – по този начин ще осигурите своето място на пазара и в бъдеще. Освен това ние Ви помагаме да откриете подходящия начин за комуникиране на Вашата дейност в областта на устойчивостта.

Подгответе се сега!

Нашите цели

Въздействие

Да допринесем за намаляването на въглеродните емисии, да подобрим въздействието върху природния и социалния капитал на нашите клиенти и проекти.

Служители

Да бъдем високоценен и предпочитан работодател като осигуряваме уважителна и приятелска работна среда, поддържаме екипен дух и предлагаме много възможности за развитие.

Факторите за успех

Всичко, което правим, е следствие на нашите убеждения.

Раздаваме се на 100% – от чиста страст.

Устойчивото развитие е от съществена важност за всеки един от нас. Води ни желанието да оставим значим отпечатък от нашата работа. За да го постигнем, обмисляме и оценяваме нашите действия и методи. Въздействието от нашата работа е видимо и положително, а това засилва желанието за по-устойчив свят. Това вдъхновение се опитваме да предадем и на своите клиенти.

Устойчивото развитие е нашата основна дейност,

а не просто модерна дума.

Ние сме експерти в опазването на климата и декарбонизацията, но нашите способности надхвърлят това, което е във фокуса на обществеността. Признаваме сложността на екосистемите и разполагаме с повече от 170 специалисти в различни сфери – така можем да гарантираме цялостен подход, разглеждайки множество гледни точки.

Ние сме носители на промяната

и водещи в бранша.

Винаги сме една крачка напред, отделяме място за нови теми и иновации, мислим с поглед към бъдещето. Вдигаме летвата високо и предизвикваме нашите клиенти. Идентифицираме техните и обществените теми, за да предложим целеви услуги и да действаме като пионери.

Нека Ви придружим по пътя към създаване на по-устойчива стойност

като намерите правилните решения за компанията си.

Нашите ценности

Въпреки че темата за корпоративната устойчивост е сериозна, работата по нея с нас е изключително удоволствие.

Корпоративна политика и ангажимент към SBTi

Колко надеждни биха били съветите и работата ни, ако самите ние не търсим съответствие с международните стандарти, не сертифицираме офисите си или не управляваме емисиите си?

Офисите на групата denkstatt в Австрия, България, Румъния и Унгария разполагат със сертификати за качество и управление на околната среда. Поставихме си научнообоснована климатична цел и имаме амбицията непрекъснато да подобряваме нашите услуги и процеси, за да гарантираме, че нашите действия допринасят към устойчивостта.

Свържете се с нас

Попълнете формуляра и нашият екип ще се радва да Ви помогне.

Благодарим ви за съобщението! Скоро ще се свържем с вас.