История на успеха

Анализ на услуги за мобилност

Услуга

Индустрия

Reading Time: 2 minutes

Провинция Долна Австрия работи усилено по темите за регионална мобилност на бъдещето и се нуждаеше от подкрепа в структурирането и оценяването на органзационните модели и в интегрирането на инструменти за услуги за мобилност и инфраструктура. Целта беше да се разработи инструмент за анализ на настоящите и новите инструменти, който да дава препоръки за бъдещи съображения за управление на мобилността.

Нашето решение

Нашите denkstatt експерти разработиха в рамките на няколко семинара с тази провинция, регионалния транспортен орган, агенцията за развитие и доставчика на транспортни услуги, инструмент с много критерии за оценка на моделите на организация/сътрудничество и инструментите за прилагане.

Инструментът беше приложен, за да оцени настоящите модели и средства, като взема предвид различни сценарии (например фокус върху по-бързото изпълнение, по-голям контрол, по-висок иновационен потенциал и др.). Освен това беше разработен изчерпателен наръчник за инструмента. Освен това беше разработен изчерпателен наръчник за инструмента.

Ползи за клиента

Инструментът позволява на провинцията да взема обосновани решения за организационните модели и интегрирането на инструменти за мобилност, по-специално за мобилността в определен регион. Съпътстващото приложение в реалния свят и разработването на придружаващо ръководство гарантираха, че инструментът ще може да се прилага добре и в бъдеще.

Някакви въпроси?

Скорошни успешни примери

Свържете се с нас

Попълнете формуляра и нашият екип ще се радва да Ви помогне.

Благодарим ви за съобщението! Скоро ще се свържем с вас.