История на успеха

План за устойчивост за зелена фабрика

Услуга

Индустрия

Reading Time: 2 minutes

Georg Fischer цели да разшири производствената си база в Зеевис, Швейцария и се стремеше към най-високи стандарти за устойчивост. Това следваше да бъде осигурено чрез разработване на концепция за устойчивост за зелена фабрика.

Нашето решение

denkstatt стана съавтор на планираните качества на устойчивостта, изведе цели на устойчивостта, които да бъдат добре комуникирани и ги реализира чрез цели, критерии и показатели в рамките на два семинара. Ние предоставихме експертни данни за устойчиви сгради, зелени фабрики, теми за устойчивост, сертифициране на сгради и работихме заедно с клиента при разработването на качествата, целите и задачите, които след това бяха интегрирани в концепцията за устойчивост.

Ползи за клиента

Нашият denkstatt подход към устойчивите сгради гарантира, че устойчивостта е интегрирана цялостно от самото начало на процеса на разработване и че бъдещите процеси на планиране са съобразени с целите на устойчивостта. По този начин концепцията за устойчивост полага основите на следващите етапи на планиране и развитие, както и на сертифицирането на сградата.

Някакви въпроси?

Скорошни успешни примери

Свържете се с нас

Попълнете формуляра и нашият екип ще се радва да Ви помогне.

Благодарим ви за съобщението! Скоро ще се свържем с вас.